ALLERGIAMENTES OTTHON

Miután családunk minden tagját megkóstolta az allergia valamely formája házalakításra kényszerültünk! Az oldal ezt a folyamatot követi végig, lépésről-lépésre, helységről-helyiségre. Várlak titeket, osszuk meg a tapasztalatainkat azokkal, akik hasonló cipőben járnak!

Utolsó kommentek

Címkék

Indavideó

2010.12.23. 17:56 DreamLiner

Hogyan lehet valaki allergiás a karácsonyra?

Lisa Smith tinédzserkora óta retteg a karácsonytól, és nem véletlenül. Amíg sokunknak a fa feldíszítése és az ajándékok kibontása jelenti az ünnep csúcspontját, a 26 éves, Londonban élő lánynak maga a rémálom.

A karácsony számára nem jelent mást, mint folyamatos könnyezést, fejfájást és tüsszögést. Azt mondta, megtalálta rejtélyes állapotának az okát: egész egyszerűen allergiás a karácsonyra, pontosabban a fenyőfára.

Attól a pillanattól kezdve, hogy az üzletekben felállítják az első karácsonyfákat, teljesen beterít az influenza - mondja az úszásoktató, akinek eddig minden karácsonyát tönkretette a furcsa allergia.

A fenyőfa tűlevele és erős illatú gyantája az, ami kiváltja a kellemetlen tüneteket a fiatal lánynál, de még a következő karácsonyig eltett díszek miatt is előjöhet az allergia. Lisa idén úgy próbálja elkerülni a kellemetlenségeket, hogy műfenyőt állít karácsonyra.

2009. december 23., szerda 16:27     InfoRádió / Daily Mail

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://allergiamentesotthonepul.blog.hu/api/trackback/id/tr492544281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása